Luchthaventafel

07/09/2016

Nu de zogenaamde Luchthaventafel, waarin overheid en bedrijfsleven spraken over de uitbreiding van luchthaven Lelystad, zich bezint op haar plaats en functie bij de ontwikkeling van die luchthaven, hebben VNO-NCW Flevoland en de Bedrijfskring Lelystad aandacht gevraagd voor de onderwerpen die huns inziens op de agenda moeten komen.

Naast het belang om van de luchthaven Lelystad een succes voor reizigers te maken, gaat het om het aantrekken van relevante luchthavengerelateerde bedrijven. Nu al zijn er diverse onderhouds- en reparatiebedrijven op de luchthaven gevestigd. Daarnaast is een hoogwaardige invulling van het naastgelegen bedrijventerrein een prioriteit.

Waar VNO-NCW Flevoland en BKL vooral de aandacht op vestigen is het belang van het al in Lelystad/Flevoland gevestigde bedrijfsleven. De uitgebreide luchthaven is immers mede bedoeld als een krachtige economische impuls voor de stad en de regio. Het opzetten van een economisch programma is voor dat doel in de ogen van de ondernemersorganisaties dan ook zeer gewenst.

Heb jij interesse in de ontwikkelingen van de luchthaven, neem dan contact op met Jack Schoone, BKL bestuur en voorzitter BKL Commissie Airport in ontwikkeling. Telefoonnummer: 06 - 13512181