Uitnodiging City Marketing Live

30/08/2016

City Marketing Lelystad nodigt alle BKL leden uit voor City Marketing Live op donderdag 22 september, 16.00 - 19.00 uur. Deze bijeenkomst staat in het teken van de Metropool Regio Amsterdam en haar economische ontwikkelingen, een onderwerp waar wethouder Jop Fackeldey veel over kan vertellen! 

Locatie
City Marketing Live vindt plaats op een bijzondere locatie: het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Dit is het meest veelzijdige en moderne rijvaardigheidscentrum van heel Nederland! En goed nieuws: ook de BKL leden mogen een ritje maken. Misschien stap je wel samen met de nieuwe burgemeester Ina Adema in de auto, want ook zij is 22 september aanwezig.

Metropool Regio Amsterdam
Tijdens de bijeenkomst vertelt wethouder Jop Fackeldey van alles over de Metropool Regio Amsterdam en haar economische ontwikkelingen. Hij wordt hierin aangevuld door een spreker van Amsterdam Marketing, die de toegevoegde waarde van Lelystad binnen de MRA uitlegt. Economische ontwikkelingen brengen ook maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, vandaar dat Irene Medema uitleg geeft over het Lelystad Akkoord.

Programma:

16.00 uur            Ontvangst in Rijvaardigheidscentrum Lelystad (Talingweg 120, Lelystad)

16.30 uur            Aanvang programma

18.00 uur            Netwerkborrel

19.00 uur            Einde

Aanmelden
Wil jij er ook bij zijn? Geef je dan voor 14 september op door een e-mail met jouw gegevens en het aantal personen naar info@citymarketinglelystad.nl te sturen. Zelf op de baan rijden? Geef de namen door van de personen die achter het stuur zullen stappen.