Lelystadse bedrijven gaan voor zonne-energie

05/07/2016

De BKL heeft in haar Algemene Leden Vergadering op 28 juni een spectaculair plan voor een grootschalig zonne-energieproject in Lelystad gepresenteerd. Het gaat om het benutten van de daken van Lelystadse ondernemingen die aangesloten zijn bij de BKL.

De BKL heeft samen met de Lelystadse onderneming Enodes een businesscase uitgewerkt voor de realisatie van 15.000 zonnepanelen op Lelystadse bedrijfsdaken. De Gemeente Lelystad steunt het initiatief en daardoor kunnen belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen worden gerealiseerd.

Bedrijven die lid zijn van de BKL mogen aan het zoncollectief meedoen. In principe doen zij mee zonder eigen investering. Op de Algemene Leden Vergadering van 28 juni is enthousiast gereageerd op het plan. Sterker nog: er is direct voor 30.000 vierkante meter dakoppervlak getekend!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten via info@bedrijfskring.nl