Bitsen als werkwoord!

05/11/2015

Wat een energie heeft Frans Groot, bedenker van de ‘Bitsing-methode’! Afgelopen 3 november was de BKL te gast bij Van Campen Industries. In de mooie ontvangsthal zaten meer dan 40 leden aandachtig te luisteren naar de, hoe hij het zelf zegt, rebelse Frans de Groot. Hij nam ons mee in zijn methode om aan meer omzet te komen. Zeg nu eerlijk, dat wil toch iedereen? 

Om 17 uur waren we allemaal live getuige van de feestvreugde van Van Campen Industries: winnaar van de publieksprijs van de Gouden Decibel Award. Bekijk hier het stukje van omroep flevoland.  

BKL lid HSL (Linda van Loon) heeft op voortreffelijke wijze de catering verzorgd! Kortom, een zeer geslaagde middag (en voor velen deel van de avond vanwege de energie die we hadden opgedaan en waardoor we niet uitgesproken raakten).