Vooraankondiging: Aanbesteding “Bedrijfsgezondheidsdiensten” en “WMO Hulpmiddelen”​

30/09/2015

Gemeente Lelystad gaat binnenkort starten met een aanbesteding “Bedrijfsgezondheidsdiensten” en “WMO Hulpmiddelen”. Gemeente Lelystad streeft goede werkomstandigheden na voor iedereen die bij de gemeente werkt lees meer en is daarom op zoek naar een organisatie die op basis van detachering een gekwalificeerde bedrijfsarts en bedrijfsmaatschappelijk werker kan leveren.

De gemeente Lelystad wil een proactieve, gekwalificeerde bedrijfsarts en bedrijfsmaatschappelijk werker die hierin actief samen werken met de afdelingsleiding, teamleiders en met de betrokken medewerkers van team P&O en de OR. Het is daarom dat Gemeente Lelystad voornemens is een overeenkomst aan te gaan met een organisatie die op basis van detachering een gekwalificeerde bedrijfsarts en bedrijfsmaatschappelijk werker kan leveren.

Inmiddels is er een “Vooraankondiging van Opdracht”, TenderNed-kenmerk 79091, gepubliceerd. De naam van deze aanbesteding is “Bedrijfsgezondheidszorg”.

Daarnaast gaat Gemeente Lelystad binnenkort starten met een aanbesteding “WMO Hulpmiddelen”. De opdracht betreft de huur, koop, onderhoud en servicedienstverlening van nieuwe en vervangen WMO Hulpmiddelen ten behoeve van cliënten van Gemeente Lelystad.

Inmiddels is er een “Vooraankondiging van Opdracht”, TenderNed-kenmerk 79800, gepubliceerd. De naam van deze aanbesteding is “WMO Hulpmiddelen”.

Omdat deze aanbestedingen mogelijk de belangstelling kan hebben van BKL leden en Gemeente Lelystad graag ziet dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten, brengen zij deze aanbesteding onder uw aandacht.

De aanbestedingsdocumenten zijn uitsluitend te downloaden bij de gepubliceerde Aankondiging van Opdracht op http://www.tenderned.nl/.

Om de documenten van TenderNed te kunnen downloaden, dient men zich daar (eenmalig) te registreren en aan te melden.

Voor ondersteuning hierbij kan men contact opnemen met de helpdesk van TenderNed via 0800-TenderNed (0800-8363376).