De Lelypas, een cadeautje!

30/09/2015

We hebben in Lelystad een bijzonder product: de Lelypas. De Lelypas is een unieke combinatie van een loyalty- en een cadeaukaart.

Met de Lelypas worden bij aangesloten ondernemers, vaak ook lid van de BKL, bij iedere aankoop punten gespaard. Deze punten zijn geld waard en kunnen bij dezelfde ondernemers uitgegeven worden. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven zich aangesloten en het aantal is nog steeds groeiende.

Deelnemers bieden een breed assortiment; van dagelijkse boodschappen tot luxe producten en uitgaansmogelijkheden. Bovendien is de pas in heel Lelystad te gebruiken.

De Lelypas is daarnaast ook een cadeaukaart. Op diverse plekken in de stad is het mogelijk punten ter waarde van een bepaald bedrag op de pas te storten. Waar algemene cadeaubonnen, zoals VVV bonnen en pluimen, nationaal besteed kunnen worden (en de kans dus groot is dat het bedrag buiten de stad wordt uitgegeven) kan de Lelypas uitsluitend bij Lelystadse ondernemers besteed worden.

Dit uitzonderlijke concept verbindt ondernemers en inwoners aan elkaar en aan de stad. Het maakt de pas ook bij uitstek geschikt voor gebruik binnen Lelystad als relatiegeschenk en in kerstpakketten. Met uw gift laat u de ontvanger vrij in de keuze voor een cadeau, terwijl u ook de economie van onze eigen stad versterkt.

Heeft u interesse in de Lelypas als cadeaubon voor uw bedrijf? Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan de Lelypas? Kijk voor meer informatie op www.lelypas.nl, of stuur een mail naar ingesmits@citymarketinglelystad.nl.