BKL Karten: "60 big smiles"

30/09/2015

Donderdag 22 september was het regen, regen en regen. Toch maar even bellen met Christiaan Snoek van Kartcentrum Lelystad…..Eigenlijk wist ik het antwoord al toe ik hem vroeg of het karten die middag door zou gaan. “Ja zeker, het wordt rond 4 uur droog”. Als echte optimist hoopte ik op dit antwoord, maar had niet anders verwacht van Christiaan als zeer gedreven persoon en ras ondernemer.

Maar liefst 60 deelnemers melden zich rond 16 uur. Na de uitleg van Christiaan konden we iets vertraagd (omdat we toch stiekem tijd hebben gerekt totdat het om 17 uur droog werd) starten met de 1-uurs race. Het was spectaculair: veel modder en slippende karts. Geen gewonden, maar big smiles. Tijdens het BKL Meeting Point was er veel gesprekstof  om over na te praten en bovendien hadden we hele leuke pitches van nieuwe leden (Berrico, CSU en OMALA)

De presentatie van de Voedselbank door oprichter Ger bracht de zaal in beweging en zonder dat dit de bedoeling was werden we allemaal overrompeld door de donatie van €1.000 door Berrico, €100 door Ab Flipse en €500 van Kam en Bronotte. Een hartverwarmende verrassing!

Wat een geslaagde dag! 

Bekijk hier de foto's van het evenement