BKL Miljoenennota dinsdag 22 september vanaf 16 uur. Kom je ook?

12/09/2015

Op de vierde dinsdag in september organiseert de Bedrijfskring Lelystad traditiegetrouw, in samenwerking met MTH Accountants & Adviseurs en ABN AMRO Bank, een bijeenkomst waarin wij voor u de highlights van de miljoenennota analyseren. Naast de analyse wordt gekeken naar de gevolgen voor het al gevoerde beleid. Klik hier om u meteen aan te melden.

Onze sprekers

Otto Brands - Partner en fiscaal adviseur bij MTH Accountants & Adviseurs Lelystad en voorzitter van het fiscaal vaktechnische bureau voor alle vestigingen van de Meeuwsen Ten Hoopen organisatie.

Otto Brands zal - zoals we inmiddels van hem gewend zijn - de high topics van de Miljoenenennota eruit lichten.

 

De ABN AMRO Bank heeft niemand minder dan Philip Bokeloh , Economist bij ABN AMRO bereid gevonden als spreker op te treden en zijn visie op het financieel-economisch beleid te geven.
Philip Bokeloh heeft in 1996 zijn studie Algemene Economie aan de UVA afgerond en is na enkele omzwervingen bij andere financiële dienstverleners vanaf 2004 werkzaam bij het Economisch Bureau van ABN AMRO Bank. Daar is hij onder meer verantwoordelijk voor de analyse van de Nederlandse huizenmarkt. Daarnaast buigt Philip zich over de meest recente ontwikkelingen op de financiële markten en schrijft hij mee aan projectstudies. Enkele onderwerpen die in het verleden bij deze studies de revue hebben gepasseerd, zijn de grondstoffenmarkten, het pensioenstelsel, de gezondheidszorg en het onderwijs.

Voorzitter Andries Greiner zal de bijeenkomst leiden. Wij zijn te gast bij Flevomeer Bibliotheek.

Programma

15.45 uur    Inloop en ontvangst in FlevoMeer Bibliotheek
16.00 uur    Welkomstwoord door Andries Greiner - BKL
16.05 uur    Introductie FlevoMeer Bibliotheek – Jan Gommer
16.15 uur    Otto Brands - MTH Accountants & Adviseurs
16.35 uur    Philip Bokeloh - ABN AMRO 
17.05 uur    Gelegenheid tot het stellen van vragen o.l.v. Andries Greiner
17.15 uur    Demo Fablab over recyclen van zwerfafval
17.30 uur    Hapje en een drankje en gelegenheid tot netwerken 
18.00 uur    Einde BKL Miljoenennota

Aanmelden

U kunt zich tot 2 dagen voor aanvang aanmelden via de button op de website onder "activiteiten" en dan op kalender 22 september (indien u als lid bent ingelogd) of info@bedrijfskring.nl

Locatie 

FlevoMeer Bibliotheek
De Promesse 
8232 VX Lelystad