De aanbesteding “Gladheidsbestrijding”

17/06/2015

Omdat deze aanbesteding mogelijk de belangstelling kan hebben van de bij u aangesloten leden en Gemeente Lelystad graag ziet dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten, brengen wij u deze aanbesteding onder uw aandacht.
Er is inmiddels een Vooraankondiging op TenderNed gepubliceerd.

De aanbestedingsdocumenten zijn uitsluitend te downloaden bij de gepubliceerde Aankondiging van Opdracht op http://www.tenderned.nl. Om de documenten van TenderNed te kunnen downloaden, dient men zich daar (eenmalig) te registreren en aan te melden.
Voor ondersteuning hierbij kan men contact opnemen met de helpdesk van TenderNed via 0800-TenderNed (0800-8363376) of ondergetekende (telefoon 140320).
Vanaf 27 juni 2015 kunnen gebruikers van Nederlandse ondernemingen op TenderNed alleen nog inloggen via eHerkenning. Zonder eHerkenning hebben organisaties vanaf dan geen toegang meer tot de (aanbestedings)gegevens van onze onderneming en kunnen organisaties dus niet deelnemen aan digitale aanbestedingen via TenderNed. Organisaties worden daarom geadviseerd tijdig een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel aan te schaffen bij een erkende leverancier (doorlooptijd 1-5 werkdagen).
Voor nadere informatie over deze aanbesteding wordt verwezen naar de publicatie in TenderNed.