Toomba hoofdsponsor van tennistoernooi LTVL Toomba Open

02/06/2015

Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad is de hoofdsponsor geworden van het tennistoernooi van Lawn Tennis Vereniging Lelystad (LTVL), wat nu de naam draagt ‘Toomba Open / NRt***’. 
Pieter Hermus is verantwoordelijk voor de sponsorcontracten van de LTVL: “Dankzij Toomba kan onze tennisvereniging ons jaarlijkse open toernooi en het Nationaal Ranglijsttoernooi organiseren. Daar zijn we heel blij mee!”

Zowel de tennisvereniging LTVL als het internetbureau vinden het belangrijk om in Lelystad hun krachten te bundelen. Oprichter van Toomba, Sander Bruinsma: “Als Lelystads bedrijf willen we bovendien wat terugdoen voor onze gemeente. En waar kan dat beter dan op sportief niveau, bij de LTVL?” Het internetbureau draagt deze vereniging al jaren een warm hart toe; Toomba vernieuwde onder andere de website www.ltvl.nl en creëerde een tool voor beginnende leden waarmee ze met nieuwe tennismaatjes kunnen afspreken. Nieuwe leden hebben op deze manier niet zo’n drempel te overwinnen; ze kunnen heel makkelijk een maatje vinden om mee te gaan tennissen. Maar ook huidige leden kunnen gebruikmaken van deze mogelijkheid.