Bericht

FlevoPost zaken: het magazine voor ondernemend Flevoland

Met een moderne en eigentijdse redactieformule sluit het magazine FlevoPost zaken aan op de behoeften van ondernemend Flevoland. Zes keer per jaar valt het magazine op de mat bij 10.000 bedrijven. FlevoPost zaken bevat nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, columns en tips voor en door ondernemers. Daarnaast vormen advertenties en profielpagina’s voor startende, maar ook bestaande bedrijven een podium met commerciële kansen. Bekijk hier de editie van april.

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van het bereik van FlevoPost zaken? Neem nu contact op met Joeri Huijssoon via verkoop@flevopostzaken.nl of 06-15014873 en profiteer van 20% introductiekorting op het advertentietarief bij een eenmalige plaatsing. Deze actie is speciaal voor BKL-leden.

Realisatie: verenigingenweb