Bericht

Meeting Point op 16 april 17-19 uur Georg Fromm

BKL, Irene Medema

Op donderdag 16 april tussen 17 en 19 uur is de BKL te gast bij Georg Fromm in Bataviahaven. We hopen op mooi weer zodat onze leden kunnen genieten van het heerlijke terras en het prachtige uitzicht over de haven.

De BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducés de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. Naast de inmiddels bekende pitches van nieuwe leden is het volop gelegenheid om te netwerken en met elkaar bij te praten. 

Bent u nog geen lid maar wel benieuwd wat het BKL netwerk inhoudt? Meld u dan aan via info@bedrijfskring.nl zodat we u als gast kunnen noteren.

Graag allemaal tot de 16e april!

Drankjes zijn voor eigen rekening, de gastheer verzorgt een klein hapje of snack. 

Realisatie: verenigingenweb