Renovatie A27 start in voorjaar

18/03/2015

Rijkswaterstaat start in het voorjaar van 2015 met de renovatie van de A27 Flevoland, van de Stichtse Brug tot en met Knooppunt Almere.

De huidige fundering van de weg kan de beweging van de ondergrond niet goed opvangen. Hierdoor zijn scheuren ontstaan in het wegdek. De opdracht voor de renovatie van de A27 Flevoland is gegund aan BAM Infra / F.L. Liebregts.

Rijkswaterstaat streeft ernaar om de hinder voor het wegverkeer en omwonenden zoveel mogelijk te beperken en de hinder zo kort mogelijk te houden. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer geleid worden over versmalde rijstroken en geldt een snelheidsbeperking.

Om de hinder te beperken heeft de aannemer het traject in verschillende werkvakken opgeknipt. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden per werkvak en de daarbij verwachte uitvoeringsperiode.

Het drukste gedeelte, Stichtse brug – Waterlandseweg, wordt rond de zomer van 2015 aangepakt.

Algemene informatie is te vinden op www.rws.nl/a27-stichtsebrug-almere.  

Als u behoefte heeft aan meer informatie dan is er de mogelijkheid om een nadere toelichting te krijgen. Neem daarvoor contact met ons op via ons emailadres:ppo-renovatie-a27@rws.nl

 

Met vriendelijke groet,

Rob Termaat

Omgevingsmanager Renovatie A27 Flevoland