ISO 9001 bedrijven gezocht!

18/03/2015

Michel Keller stagier bij Het Vergunningenhuis zoekt bedrijven die mee willen doen aan zijn onderzoek over het onderwerp ISO-certificering en het effect hiervan op bedrijfsprocessen.

Dag allemaal,

Mijn naam is Michel Keller en ik volg een afstudeerstage, bij Het Vergunningenhuis, over het onderwerp ISO-certificering en het effect hiervan op bedrijfsprocessen. Voor mijn afstudeeronderzoek kijk ik o.a. naar de doelen achter de certificering, de standaardisatie van bedrijfsprocessen en de invoering hiervan ten behoeve van een ISO 9001 certificering. Graag ben ik op zoek naar ISO gecertificeerde bedrijven in de omgeving Lelystad om te vragen naar hun ervaringen met het verkregen certificaat. Doel van het onderzoek is:

  • om aan het einde van mijn afstudeerperiode adviezen en tips te kunnen geven voor invoering en behoud van de ISO-certificering;
  • te testen of deze adviezen in de praktijk werken bij Het Vergunningenhuis;

Hoe meer bedrijven mij welkom heten, des te betere vergelijkingen ik kan maken. Is uw bedrijf in het bezit van een ISO 9001 certificaat, dan zou ik u graag bezoeken. Laat mij dit dan alstublieft weten via: keller@vergunningenhuis.nl. Als beloning krijgt u het eindrapport van de stage waarmee u hopelijk ook weer tips krijgt voor uw volgende audit. Ik kijk uit naar een leerzaam bezoek!

Michel Keller
Stagiair Het Vergunningenhuis BV