Bataviahaven zoekt samenwerking met leden van de Bedrijfskring Lelystad

04/03/2015

De onlangs doorgevoerde vernieuwing van de website van de Bataviahaven Lelystad is meer dan een cosmetische ingreep. Met ingang van dit jaar richt de Bataviahaven zich met een zo volledig mogelijk overzicht van het toeristisch recreatieve aanbod van Lelystad tot zijn bezoekers. 

Tegelijkertijd werkt de Bataviahaven er dit jaar aan het bezoek op de doordeweekse dagen te stimuleren en de gemiddelde verblijfsduur te verlengen. Daarin werkt de haven onder meer samen met de bedrijven en instellingen die rond de haven zijn gevestigd.

Deze samenwerking is er op gericht gezamenlijk te werken aan een toenemend bezoek aan deze haven van Lelystad en de gemiddelde duur van het verblijf aan Lelystad te verlengen. Onder andere door watersporters door middel van incentives te verleiden. Wat Stichting Bataviahaven betreft hoeft deze samenwerking zich niet te beperken tot de bedrijven rond de haven. Zo hebben de haven en Kartcentrum Lelystad zich al gevonden in een gezamenlijke actie. Leden van de Bedrijfskring  die hun bedrijf en/of hun product op deze wijze willen profileren, en daarmee willen profiteren van het groeiend aantal toeristen dat de komende maanden in de Bataviahaven verblijft, kunnen contact opnemen met de Bataviahaven, telefoon 0320-841077, office@bataviahaven.nu.