BKL Trofee en Award 2022

Op zaterdag 14 januari 2023 vond na 3 jaar eindelijk het jaarlijkse BKL Gala weer plaats en werden de ondernemersprijzen BKL Trofee en Award uitgereikt. Alle BKL leden konden tot en met 11 november bedrijven voordragen. Gebaseerd op deze voordrachten heeft de BKL Trofee & Award Commissie de genomineerde bedrijven gekozen. Voorzitter van de BKL Trofee Commissie Arnoud Booij maakte samen met locoburgemeester Dennis Grimbergen en BKL directeur Dirk Jan Verdoorn bekend dat Werkbedrijf Lelystad met de BKL Trofee naar huis ging. De leden van Bedrijfskring Lelystad wezen Dutch Cups aan als winnaar van de BKL Award.

BKL Trofee 2022: Werkbedrijf Lelystad

KSP kunstgrasToms Creek en Werkbedrijf Lelystad streden om de BKL Trofee 2022, de juryprijs voor de onderneming van het jaar. Welk bedrijf uiteindelijk met de BKL Trofee naar huis ging, werd zoals ieder jaar besloten door de BKL Trofee Commissie; zij kijken naar innovativiteit, duurzaamheid en betrokkenheid van de genomineerde bedrijven. Ook krijgen BKL leden de kans om hun voorkeur per e-mail door te geven aan de jury. Aan de hand van deze input, de bedrijfsbezoeken en een uitgebreid overleg, wijst de jury elk jaar een winnaar aan. Dit jaar ging Werkbedrijf Lelystad met de BKL Trofee 2022 naar huis.

Lees hier de verslagen van de drie genomineerde bedrijven.

>> Download hier het verslag van KSP Kunstgras

>> Download hier het verslag van Toms Creek

>> Download hier het verslag van Werkbedrijf Lelystad

Bekijk hier de bedrijfsfilms van de drie genomineerde bedrijven:

 

BKL Award 2022: Dutch Cups

De BKL Award gaat naar het bedrijf dat tijdens het BKL Gala de meeste stemmen van BKL leden - het publiek - ontvangt. Wie van de drie genomineerden uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. Alle leden kunnen tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen (1 stem per bedrijf). De genomineerden voor de BKL Award 2022 waren CloudcarrierDutch Cups en RAM Mounts Benelux. Tijdens het BKL Gala 2023 wezen de leden van Bedrijfskring Lelystad Dutch Cups aan als winnaar van de BKL Award 2022.

Bekijk hier de bedrijfsfilms van de drie genomineerde bedrijven: