BKL Trofee en BKL Award 2021

Dit jaar zijn de BKL Trofee en Award terug van weggeweest. Welke bedrijven gaan er deze keer met de prijzen vandoor? BKL leden konden tot en met 8 oktober bedrijven voordragen. Gebaseerd op deze voordrachten heeft de BKL Trofee & Award Commissie de onderstaande bedrijven genomineerd. 

BKL Trofee

Imkerij de Traay B.V.Instral B.V. en Ekris Flevoland strijden om de BKL Trofee. De BKL Trofee & Award Commissie heeft op basis van diverse voordrachten deze drie grote bedrijven -genomineerd. De BKL Trofee is een juryprijs. Binnenkort vinden de bedrijfsbezoeken bij de drie genomineerden plaats en zijn de bedrijfsfilms op de BKL website te zien.

BKL Award

Onze KasFlow Media en Roy Oostweegel Entertainment maken kans op de BKL Award. Dit is een ledenprijs; wie van de drie genomineerden uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. Al eerder zal er op de website over elk bedrijf meer informatie én een video impressie te vinden zijn. Alle aanwezigen kunnen vervolgens tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen.