BKL Gala 2024

In 2024 zetten we de gala traditie voort.

Op 13 januari 2024 vindt het jaarlijkse ondernemersgala plaats. Dit jaar staat het Gala in het teken van samenwerken en verbinden. Het thema borduurt daarmee voort op ‘Happy Together’ van het Gala in januari dit jaar. Directeur Sandra Kamp: “De BKL wil deze ingeslagen weg blijven volgen en verder uitbouwen. Nog betere samenwerkingen tussen de BKL leden leiden uiteindelijk tot een nog sterker fundament tussen ondernemers. Met het thema ‘Better Together’ willen we hiermee het startsein geven tijdens het BKL Gala 2024.” De bijpassende gala dresscode is Colourful Chique.

Ieder jaar worden tijdens het BKL Gala twee ondernemersprijzen uitgereikt: de BKL Trofee (voor de onderneming van het jaar) en de BKL Award (voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst). Voor elke ondernemersprijs zijn elk jaar 3 genomineerden. 

De genomineerden van dit jaar zijn:

BKL Trofee
Kok Experience Lelystad
Ris Rubber
Farm Dairy

Beoordelingscriteria BKL Trofee

BKL Award
Admi-Account
Royce Delicatesse & Private Dining
Rebourne Pop-up Solutions BV

Beoordelingscriteria BKL Award

Ontdek onze Sponsorpakketten
Het BKL Gala 2024 belooft een spectaculair galafeest te worden, precies zoals onze gewaardeerde leden van ons gewend zijn. We staan klaar om een onvergetelijk evenement te creëren, waarbij we samen het nieuwe jaar vieren en toosten op succes en samenwerking. Maar om dit gala echt uitzonderlijk te maken, hebben we jouw hulp nodig. Overweeg om partner te worden en dit buitengewone evenement mede mogelijk te maken. Dit is je kans om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens hét ondernemersevent van het jaar!

Bekijk hier de sponsorpakketen 

🌟 De vijf meest gestelde vragen over het BKL Gala 2024 🌟 

1. Hoe komen we aan extra kaarten voor het BKL Gala?
Vanuit je BKL lidmaatschap krijg je als BKL lid twee toegangskaarten (seniorleden krijgen een kaart). Extra kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via het afnemen van een van de sponsorpakketten. Check hier de mogelijkheden.

2. Wat is het thema en de dresscode?
Dit jaar staat het Gala in teken van samenwerken en verbinden. Het thema voor 2024 is ‘Better Together’. Dit thema borduurt voort op het thema ‘Happy Together’ van het Gala in januari dit jaar. De bijpassende Gala dresscode is Colourful Chique. Wil je inspiratie op doen voor een stralende outfit voor het BKL Gala 2024? Bekijk dan hier ons speciale Gala moodboard!

3. Wat is de procedure voor het stemmen voor de publieksprijs (Award) en juryprijs (Trofee)?
De BKL Award gaat naar het bedrijf dat op de avond van het Gala de meeste stemmen van BKL leden - het publiek - ontvangt. Welk bedrijf met de BKL Trofee naar huis gaat, wordt ieder jaar besloten door de Trofee & Award Commissie; zij kijken naar innovativiteit, duurzaamheid en betrokkenheid van de genomineerden bedrijven. Ook krijgen BKL leden de kans om hun voorkeur per e-mail door te geven aan de jury. Aan de hand van deze input, de bedrijfsbezoeken en een uitgebreid overleg, wijst de jury elk jaar een winnaar aan.

4. Kan ik van tevoren consumptiemunten bestellen voor het BKL Gala?
De muntverkoop vindt op de avond van het BKL Gala plaats. Bij aanschaf van meer dan 50 munten zijn ze van tevoren op factuur te bestellen. Stuur daarvoor een mail aan sandrakamp@bedrijfskring.nl.

5. Mag ik tijdens het feest zelf een liedje zingen op het podium?
Voor muziek en entertainment hebben wij zoals altijd weer een van de beste bands uit Nederland uitgenodigd. Maar, zing gerust mee vanaf de dansvloer!

VIP platina

VIP diamant

                                  

VIP goud

                              

VIP zilver

                  

PLUS brons

                     
            

                                  

BASIS kristal