BKL Trofee en Award

Genomineerde bedrijven

BKL Trofee

BKL Award

De BKL Trofee
Tijdens het BKL Gala wordt ieder jaar de BKL Trofee uitgereikt; deze trofee gaat naar de 'onderneming van het jaar'. Het doel van deze trofee is het stimuleren van ondernemingen en het bevorderen van vestigingsklimaat. De onderneming van het jaar zal, naast de BKL Trofee, gedurende het hele jaar ook speciale aandacht van het BKL bestuur en diverse media krijgen. Ook mag de winnaar van de BKL Trofee het bijbehorende logo een jaar lang gebruiken voor diverse uitingen.

Wie verdient het volgens jou om tijdens het BKL Gala 2020 met de BKL Trofee naar huis te gaan? Op de avond zelf kun je niet stemmen, maar je mag wél van tevoren doorgeven wie volgens jou de terechte winnaar is. Mail dit naar R.Dijkstra@okkerse-schop.nl ter attentie van Rosanne Dijkstra en vergeet jouw voorkeur niet te onderbouwen! 

De BKL Award
De BKL Award is speciaal bedacht voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst. Op deze manier is de ondernemersprijs ook voor kleinere bedrijven beter bereikbaar. De BKL Trofee Commissie is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn, die wellicht minder opvallen dan de 'grote' bedrijven, maar wél aan alle voorwaarden voldoen. Om deze bedrijven de waardering te geven die ze verdienen, is de BKL Award erbij gekomen. Net als de BKL Trofee, is dit een prijs om trots op te zijn.

Beoordelingscriteria BKL Trofee
Beoordelingscriteria BKL Award