Ik Koop Lokaal

Steun Lelystadse ondernemers!
Bedrijfskring Lelystad voert een campagne om lokale ondernemers te steunen in deze crisistijd. Want we zijn trots op onze ondernemers. Veel ondernemers kunnen in deze tijd extra steun gebruiken. Ze doen er alles aan om het winkelen, produceren, handelen en dienst verlenen veilig te maken. We zien dat veel kan als je 1,5 meter ruimte houdt. Bescherm je zelf, je medewerkers, je klanten en je leveranciers. Lelystad heeft ruimte. We ondernemen binnen de ruimte die we hebben. Onderzoek, creëer, neem, geef en deel de ruimte.

Advertentie Flevopost
De campagne werd eind april gestart met een paginagrote advertentie in de Flevopost, mede mogelijk gemaakt door Flevopost en Multicopy Lelystad. De komende weken komt er vaker online en offline aandacht in de Flevopost voor ‘Ik koop lokaal’. 

Poster voor ondernemers
Wil je als ondernemer deze campagne delen? Alle ondernemers kunnen gratis 1 of 2 A-3 posters en stickers ophalen bij Multicopy Lelystad (Middendreef 289).

Ondernemers in het zonnetje
Met de campagne #ikkooplokaal zet BKL onder meer ondernemers in het zonnetje. We zijn begonnen met de winnaars en genomineerden van de BKL Trofee en Award. Zij kregen als eerste de kans om in de Flevopost te laten zien hoe zij nu ondernemen in deze bijzondere tijd. De weken daarna krijgen diverse andere leden een podium in de Flevopost.

Lees alle verhalen van ondernemers op de Flevopost website.

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 21

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 22

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 23

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 24

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 25

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 26

Flevopost pagina Ik Koop Lokaal week 27

Ondernemer aandragen
Wil je een collega ondernemer aandragen of heb jezelf interesse om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Stuur een mail naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.