BKL Gala 2020

Op zaterdag 11 januari 2020 wordt hét ondernemersfeest van Lelystad georganiseerd: het BKL Gala 2020! En voor het zesde jaar op rij hebben we twee ondernemersprijzen te verdelen: de BKL Trofee voor de ondernemer van het jaar en voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst is er de BKL Award. 

Kaartverkoop
Via de groene knop 'Ticket kopen' op deze pagina kun je jouw entreekaarten voor het BKL Gala 2020 bestellen. Dit kun je alléén als BKL lid doen of als je BKL senior lid bent. Als BKL lid ontvang je twee entreekaarten en senior leden ontvangen één gratis entreekaart. Extra kaarten zijn bij te bestellen (max. 4) voor 45 euro per stuk.

Je kunt de entreekaarten bestellen door in te loggen en vervolgens rechts bovenaan deze pagina op de groene knop 'Ticket kopen' te klikken.

Lukt inloggen niet? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

 

Kaarten ophalen
Zoals ieder jaar kun je ook dit jaar de entreekaarten voor het BKL Gala 2020 weer persoonlijk ophalen. Dit kan op donderdag 2 januari van 11.00 tot 15.00 uur bij Délifrance Lelystad (Bolderweg 2). Sandra Kamp is die dag aanwezig. Lukt het niet om de kaarten op te halen? Dan sturen we de bestelde kaarten na die dag met de post naar je toe.