De verenigingskalender

 • BKL Gala 2018

   

 • BKL Bestuurlijk overleg met gemeente

  Op 17 januari hebben de voorzitter (Dirk Jan Verdoorn) en directeur (Irene Medema) van de BKL een overleg met de gemeente.

 • Gesprek met burgemeester

  Op 19 januari hebben de voorzitter (Dirk Jan Verdoorn) en directeur (Irene Medema) van de BKL een gesprek met de burgemeester.

 • BKL Bestuurlijk overleg tussen wethouder EZ en voorzitter en directeur BKL

  Op 21 februari hebben de voorzitter (Dirk Jan Verdoorn) en directeur (Irene Medema) van de BKL een overleg met de gemeente.

 • Algemene Bestuursvergadering voor BKL bestuur

  Op 14 februari heeft het BKL bestuur een Algemene Bestuursvergadering. 

 • BKL Bedrijfsbezoek Tanis Food Tec

  Op 22 februari gaan we op bezoek bij BKL Trofee winnaar Tanis Food Tec. 

 • Algemene Bestuursvergadering voor BKL bestuur

  Op 14 maart heeft het BKL bestuur een Algemene Bestuursvergadering. 

 • Bedrijfsbezoek Level One Uitzendbureau

  Op 29 maart 2018 gaan we op bezoek bij het huisvestingproject van Level One Uitzendbureau aan de Visvijverweg 14 in Swifterbant. Tijdstip: 16 tot 18 uur.

 • BKL Algemene Bestuursvergadering

  Op 11 april heeft het BKL bestuur een Algemene Bestuursvergadering. 

 • Netwerken met de wind in de zeilen

  Op 17 april zijn we uitgenodigd door NAUPAR We stappen aan boord van de Abel Tasman en varen uit vanaf Bataviahaven. Gedurende de middag ervaren BKL leden hoe ontspannen het is om op het water te netwerken. De fanatiekelingen onder ons mogen uiteraard ook meehelpen met het hijsen van de bijna 800 m2 zeil!

 • ​​​​​​​Smart Business Masters Lelystad


  Ben je al een aantal jaar aan het ondernemen, maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of… ben je een ondernemer en op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

 • BKL bedrijfsbezoek en netwerkborrel Toms Creek

  Op 23 mei 2018 zijn we vanaf 16.00 uur te gast bij BKL Award winnaar Tom Bremer, van Toms Creek. Naast een rondleiding door het vispark is er ook volop gelegenheid om te netwerken. Leden van de BKL kunnen zich aanmelden via dit formulier

 • BKL Golf Cup 2018

  Op 31 mei 2018 vindt de jaarlijkse BKL Golf Cup plaats. Al meerdere jaren op rij wordt dit event druk bezocht. Veel mensen, een mooie baan en (hopelijk) een lekker zonnetje; het belooft ook dit jaar een geslaagde middag te worden!

 • Rabobank Omloop Flevoland


  Op zaterdag 2 juni is de Rabobank Omloop Flevoland. We hebben het idee opgevat om met een groep BKL leden mee te doen: samen bewegen, doelen stellen, afzien, genieten en natuurlijk netwerken! Anne Hessels van Hessels & Hessels heeft zich als BKL lid opgeworpen om dit event te gaan trekken.

 • BKL Algemene Bestuursvergadering


  Op 13 juni vindt de Algemene Vergadering van de BKL plaats, dit keer bij Golf Event Center Lelystad. Deze vergadering is enkel voor het bestuur van de BKL.

 • Geannuleerd!!! Ondernemersbijeenkomst Hennep


  Op 13 juni organiseert gemeente Lelystad een hennep bijeenkomst voor ondernemers. Tijdens deze bijeenkomst worden de gevaren en gevolgen van hennepteelt besproken en wordt er aangegeven hoe je een hennepteelt kunt herkennen en waar je deze kunt melden. 

 • Nationale Oldtimerdag


  Op zondag 17 juni 2018 vindt de 34e editie van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad plaats. Ook dit jaar helpen weer veel Lelystadse bedrijven en organisaties hieraan mee. 

 • BKL gaat de bak in


  In samenwerking met de penitentiaire inrichting Lelystad en de Bedrijfskring Lelystad worden BKL leden op 20 juni uitgenodigd voor een bezoek aan de bak! Hoe ziet een gevangenis van binnen er nou uit? Is het echt een hotel? Zijn het allemaal ‘zware’ jongens?

 • Zilte Zee, Zoete Dromen


  Op 21, 22 en 23 juni 2018 vindt Zoet Zee, Zilte Dromen plaats; een show met zang, dans & theater, opgevoerd door bekende en onbekende talenten uit Lelystad. Er is maar een beperkt aantal uitvoeringen, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn.

 • Haringparty


  Na het succes van vorig jaar, organiseert de Stichting Flevopenningen de 3e editie van de Flevolandse Haringparty in samenwerking met FlevolandWerkt!

 • BKL Algemene Ledenvergadering en borrel


  Op 27 juni aanstaande vindt de Algemene Ledenvergadering plaats, dit keer bij Restaurant Next. In deze vergadering worden o.a. de jaarstukken van de vereniging besproken, waaronder het jaarverslag van de secretaris, het financieel jaarverslag en de begroting voor het komende verenigingsjaar.

 • Evenement van BKL lid: Lelystadse Hippiemarkt


  De 3-daagse Hippiemarkt wordt ook in 2018 weer op de Bataviahaven georganiseerd. Met zo’n 150 kraampjes, dj’s en een gezellig horecaplein belooft het een gezellig evenement te worden. Ter afsluiting wordt er op de zondagmiddag een echte “Hippie-afterparty” georganiseerd. Goede doel van dit jaar is Het Vergeten Kind.

 • BKL vrijdagmiddag summer borrel op de hippiemarkt


  Op het terrein van de Hippiemarkt heeft Bedrijfskring Lelystad een eigen VIP zone. Hier gaan we op vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur netwerken en borrelen. Restaurant NEXT verzorgt de catering en diverse DJ's verzorgen lekkere weekend beats. 

 • BKL kennissessie & netwerkbijeenkomst HISWA

  Op donderdag 6 september organiseren we vanaf 16.00 uur onze maandelijkse BKL netwerkbijeenkomst en ook nu weer voorafgaand een inhoudelijke interessante presentatie. Let op: de meeting is niet op het HISWA terrein maar vanwege de grote aantallen hebben we een locatie nabij gereserveerd.

 • Marktdag Aanbesteden Flevoland


  Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in aanbesteden? En wil je contact met opdrachtgevers of juist opdrachtnemers? Kom dan op 12 september 2018 naar de Marktdag Aanbesteden Flevoland, een event van VNO NCW samen met de Flevolandse bedrijfskringen.

 • Flevoland Groeit


  Op 28 september stellen Provincie Flevoland, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevoland Capital nieuwe instrumenten voor ondernemers open: het POC Fonds Flevoland* en de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2018-2020.

 • BKL Kennissessie Voucherregeling Flevoland


  Bedrijfskring Lelystad organiseert op vrijdag 28 september van 11.00 tot 12.00 uur (voorafgaand aan de bijeenkomst Flevoland Groeit) een bijeenkomst voor BKL leden over de Voucherregeling Flevoland. Doel is om de BKL leden op de hoogte te stellen van het bestaan, de mogelijkheden en de potentie van de Voucherregeling. Experts geven per type voucher een toelichting op de mogelijke invullingen van die voucher. 

 • BKL Kennissessie AVG


  In samenwerking met Okkerse & Schop Advocaten organiseert BKL op woensdagochtend 10 oktober (van 08.45 t/m 10.30 uur) een kennissessie AVG. Tijdens de kennissessie worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de verplichtingen die voor werkgevers voortvloeien uit de AVG. 

 • Banenmarkt


  Op donderdag 11 oktober organiseert Werkbedrijf Lelystad de Banenmarkt. Van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen uit Lelystad die op zoek is naar een nieuwe baan hier terecht voor interessante vacatures. 

 • Bezoek Penitentiaire Inrichting (PI)


  Op woensdag 24 oktober zijn BKL leden van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Penitentiaire Inrichting (PI) Lelystad. Ben jij ook zo benieuwd hoe het er in een gevangenis aan toe gaat? Wat doen de gedetineerden eigenlijk elke dag? Zijn het allemaal zware jongens? En wat kunnen de gedetineerden na hechtenis betekenen voor de maatschappij? Dit is je kans om de gevangenis in Lelystad te bezoeken!

 • Workshop 'Afval: van kosten naar kans'


  Op donderdag 1 november, om 14.30 uur, organiseert VBA Themakring MVO de workshop 'Afval: van kosten naar kans'. Noem de termen circulaire economie en burgerlijke betrokkenheid en je komt uit bij gastspreker Marieke van der Werf. Momenteel is zij o.a. werkzaam als boegbeeld van de Provincie Flevoland aangaande de circulaire economie.

 • Informatiedag Lelystad Airport


  Zaterdag 3 november is de 3e editie van de Infodag Lelystad Airport. Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur in de nieuwe – nog onafgewerkte – passagiersterminal aan het Terminalplein 2. De Infodag staat, onder het motto ‘Check-innovatie@LelystadAirport’, in het teken van innovatie en duurzaamheid.

 • Manifestatie Circulair Flevoland


  Flevoland heeft de ambitie om in 2030 dé grondstoffenleverancier van de circulaire economie te zijn. Dat is te realiseren, maar alleen als overheid, ondernemers en kennisinstellingen de handen ineen slaan. Daarom worden BKL leden uitgenodigd voor de Manifestatie Circulaire Economie op woensdag 7 november. 

 • Masterclass 'Sociaal ondernemen'


  Op 13 november organiseert het Lelystad Akkoord de masterclass 'Sociaal Ondernemen', met gastspreker Renzo Deurloo. Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen zich kosteloos aanmelden.

 • Module 'Grip op je financiën'


  Ben je al een aantal jaar aan het ondernemen maar loop je vast op een aantal zaken en zoek je naar grip voor het vervolg? Of ken je een ondernemer die op zoek naar inspiratie voor de volgende stap? Dan ben je bij Smart Business Masters Lelystad aan het goede adres.

 • Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer


  Op donderdag 15 november van 14.30 - 17.00 uur organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met de Rabobank Flevoland en JOGG-Gemeenten Lelystad en Dronten een inspiratiesessie: Gezonde Werkvloer

 • Verwendag


  Veel inwoners van Lelystad hebben moeite met rondkomen. Voor hen is het lastig om in de basisbehoeftes te voorzien en er is geen ruimte voor leuke extra’s. Op 21 november worden deze inwoners in het zonnetje gezet en organiseert de Lelystadse Uitdaging in samenwerking met het bedrijfsleven een verwendag.

 • Opening pand Ekris


  Woensdag 21 november 2018 viert Ekris van 19.00 tot 22.00 de officiële opening van de vernieuwde vestiging in Lelystad. Het belooft een bijzondere avond te worden. Alle BKL leden mogen hierbij aanwezig zijn. 

 • Workshop ‘Kleur je interieur’


  Let op: de workshop van 22 november zit vol! Maar op 29 november is nog plek. Zin in een gezellige avond? Meld je dan snel aan, want vol is vol!

 • Workshop Windesheim


  Vind je het interessant om te zien hoe andere ondernemers omgaan met snelle ontwikkeling in de markt en met de inzet van personeel? En wil je aan de slag met vragen over strategisch management? Laat je dan inspireren en denk mee op 28 november.

 • BKL Meeting Point: Man met de baard. Koffie branden en dinken


  Het BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducés de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. 

 • Workshop ‘Kleur je interieur’


  Woonwebwinkel IPPYS woondeco organiseert op 22 en 29 november de workshop ‘Kleur je interieur’. Een professionele interieurstyliste geeft de deelnemers adviezen en begeleidt bij het maken van een eigen stylingboard. De insteek is vooral praktisch; je gaat als deelnemer met bruikbare tips naar huis. Zodat je dat ene ‘lastige hoekje of kamertje’ in huis onder handen kunt nemen.

 • Ontbijtbijeenkomst Lelystad Airport


  Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

 • Innovatietafel


  Tijdens de innovatietafel op 19 december 2018, georganiseerd door gemeente Lelystad, worden de kansen voor kleinschalige gebiedsontwikkelingen en tijdelijke bestemmingen in Lelystad zoals Tiny Forests en wormhotels verkend. Welke opties en welke kansen zie jij?

 • BKL Gala 2019

 • BKL Bedrijfsbezoek Kartcentrum Lelystad


  Save the date: op 4 april gaan we op bezoek bij Kartcentrum Lelystad! De middag start om 14.30 uur en duurt tot circa 18.30 uur, volledig programma volgt nog.

 • Bedrijvenmarkt MBO College Lelystad


  Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met het MBO College Lelystad op 17 april 2019 een bedrijvenmarkt voor BKL leden met een MBO College/ROC verleden.

 • BKL Kennismakingssessie

  Let op: dit evenement is voor bedrijven die nog geen lid van de BKL zijn en minimaal één vestiging in Lelystad hebben!

Om deze kalender toe te voegen aan een e-mailprogramma, gebruik daarvoor deze ICS link.

Realisatie: verenigingenweb