BKL Gala 2018

BKL evenementen
Locatie: Agora Theater Lelystad
Datum: 13 jan 20:00

 

Traditioneel een hoogtepunt in het verenigingsjaar: het BKL Gala. Voor deze bijeenkomst worden leden mét partner en hun medewerkers uitgenodigd. Het BKL Gala is het grootste gala van Flevoland en de toegangskaarten zijn zeer geliefd binnen het bedrijfsleven. Het laatste galafeest mocht zich verheugen in een bezoekersaantal van bijna 800 mensen.

Het officiële gedeelte van het BKL Gala bestaat uit de traditionele nieuwjaarstoespraak van de voorzitter van de vereniging. Tevens worden de BKL Trofee en BKL Award uitgereikt. Na afloop is er een groots feest met muziek en gelegenheid tot netwerken. 

Alle leden die naar het BKL Gala willen komen dienen hun kaarten op voorhand te bestellen! Dit kan je doen door naar het kalenderitem in onze kalender te gaan, hier vind je de entreekaarten. BKL leden ontvangen standaard 2 kaarten en senior leden ontvangen één gratis kaart. Extra kaarten zijn altijd bij te bestellen. Maar let op: OP = OP! Niet-leden kunnen geen kaarten kopen.

Het thema van 2018
De volgende editie vindt plaats op 13 januari 2018. Het thema is: Love is in the AIR. Deze titel wordt als metafoor gebruikt vanwege de ontwikkelingen op Lelystad Airport en de mooie economische gevolgen die dit voor Lelystad heeft in de komende jaren. Met ondernemen is het net als in de liefde, er moet een klik zijn. Al die klik er is, dan ontwikkelingen zich mooie dingen in een relatie. Lelystad geeft lucht aan die ontwikkelingen en zo ontstaan er op economisch vlak mooie verbindingen. In dit geval verbindt de BKL de ondernemers met dit jaarlijkse evenement de ondernemers aan elkaar.

Dresscode
Omdat we allemaal van een blauwe lucht houden is de dresscode blacktie with a touch of Blue. Wat we verder voor de BKL leden in petto hebben op dit feestelijke gala verklappen we niet. Laat je verrassen!

Realisatie: verenigingenweb