Activiteiten

De BKL organiseert maandelijks een aantal activiteiten. Zo vindt het BKL Meeting Point bijvoorbeeld standaard elke 3e donderdag van de maand plaats, op wisselende locaties. 

Van themabijeenkomsten en kosteloze spreekuren tot informele netwerkborrels; stuk voor stuk leuke evenementen die BKL leden in de gelegenheid stellen om hun netwerk te vergroten en nieuwe kennis op te doen.

BKL leden ontvangen regelmatig een nieuwsbrief met daarin ook een uitnodiging voor de komende bijeenkomsten.

BKL Meeting Point

Het BKL Meeting Point is de maandelijkse informele netwerkbijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducees de gelegenheid om elkaar in een gezellige, ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit organiseren wij standaard op de 3e donderdag van de maand vanaf 17.00 uur op verschillende locaties.

Bij deze bijeenkomsten zijn de drankjes voor eigen rekening en de hapjes voor rekening van de horeca ondernemer.

Themabijeenkomsten

Iedere maand vindt er een bedrijfsbezoek of een themabijeenkomst plaats. Eveneens vanaf 17.00 uur. Ook voor dit evenement worden verschillende locaties/bedrijven gebruikt, op die manier spreken onderwerpen steeds een andere groep ondernemers aan. 

Algemene Leden Vergadering

De Algemene Ledenvergadering wordt aan het einde van het verenigingsjaar gehouden. In deze jaarlijkse ledenvergadering worden de jaarstukken van de vereniging besproken, waaronder het jaarverslag van de secretaris, het financieel jaarverslag en de begroting voor het komende verenigingsjaar.

De agenda van de ALV op 29 juni 2017 vind je hier.

Realisatie: verenigingenweb